Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Прва протоколарна посета на полскиот амбасадор на Општина Битола

Неговата екселенција, амбасадорот Војциех Тицињски, оствари средба со градоначалничката Наташа Петровска, реализирајќи ја првата протоколарна посета на Општина Битола од доаѓањето на функцијата амбасадор на…