Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

На “Магнолија“ во тек е саем на средните училишта и шанса полуматурантите да се решат каде ќе се запишат (фотогалерија)

Полуматурантите, оние кои сега за неколку дена го завршуваат своето образование, а се уште се немаат одлучено каде тоа да го направат имаат прилика да…