Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Албанскиот претседател во посета на Битола

Претседателот на Република Албанија, Илир Мета, денес ја посети општина Битола, каде што оствари официјална средба со градоначалничката Наташа Петровска, со која заедно го посетија…