Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Нова детска градинска во стариот “Мајчин дом“ за 80 деца

Други две нови детски градинки, едната ќе биде во просторот на поранешната битолска касарна, а втората ќе биде лоцирана спроти ОУ „Св. Климент Охридски“. Со…