Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Еве кои се предлог мерките за намалување на аерозагадувањето на “Геосфера“

По потпишувањето меморандум за соработка помеќу Регионалното географско друштво „Геосфера“ од Битола, поддржано од “Цивика Мобилитас“, со Општина Битола, изработи предлог мерки за намалување на…