Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Претседателот на РФМ, Мукаетов на прием кај градоначалничката Петровска

Претседателот на ракометната федерација на Македонија, Живко Мукаетов, генералниот секретар на РФМ, Филип Милошевски и директорот на Агенцијата за млади и спорт, Дарко Каевски, денес,…