Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

На улица “Беласица“ во детска игра, со “новогодишна прскалица“ опожарено “рено клио“

Синоќа нешто по 18 часот на улицата “Беласица“ во детска игра, откако децата низ малку отворениот прозорец на паркирано патничко возило „рено клио“ со битолски…