Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Битолската компанија, пиротехника “Бум Бум“, со убавиот огномет го направи дочекот на “Магнолија“ уште поубав

Битолчани кои Новата 2018 година ја дочекаа на плоштадот “Магнолија“ имаа прилика да го гледаат и да уживаат во огнометот со кој ја започнавме новата…