Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Низ текст и фотографии како Библиотеката го одбележа патронот

Денес и вработените во Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски“ го одбележа својот патронен празник. По повод одбележувањето на Патрониот празник, НУУБ „Св.Климент Охридски“…