Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Смена во ОО на СДСМ – Битола, Менде Тасевски нов претседател на местото на Васко Ковачевски

Со одлука на претседателот на Социјал демократскиот сојуз на Македонија, Зоран Заев, синоќа за нов претседател на ОО на СДСМ Битола е назначен Менде Тасевски.…