Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Методија Силјановски – директор на “Нискоградба“, започна санација на ударните дупки низ Битола

Јавното претпријатие “Нискоградба“ започна со санација на ударните дупки низ улиците во општина Битола,а денес се работеше на улицата “16-та“ каде се санираа поголеми оштетувања…