Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Битолските занаетчии го прославија својот заштитник, Свети Спиридон

Занаетчиите од Битола по 36. пат ја продолжија традицијата да го слават својот заштитник Свети Спиридон, во ресторанот “Император“, во организација на здружението на занаетчии…