Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Црна хроника: сообраќајка кај Кажани со повредено лице и разбојништво во аптека

Во полицискиот билтен на битолската полиција изминатото деноноќие се регострирани два настани. На 4 јануари 2018 година во 07,25 часот во Битола на патот “А3“,…