Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Победа на Топ гол во фуриозна завршница со голови во 89 и 90 минута

Топ гол – Кочани 3:2 (1:2) Стадион “Павел Шатев“ во Битола Судија: Беса Леши од Струга Помошници: Љумтурие Асани и Бетиме Адеми од Струга Стрелци…