Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Иве Трифуновски: поразот боли, но одиме во Скопје по бодови

Поразот на фудбалерите на Пелистер на свој терен и промената на тренерот Срѓан Захариевски веднаш потоа, остави траги и врз фудбалерите на Пелистер. “Пелистерци“ од…