Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Бутик “Ивет“ во Старата чаршија за сите битолчанки, модни зависнички (фотогалерија)

Слегувајки надолу од кај “повожњакот“ кон Старата битолска чаршија не можете, а да не го видите бутикот “Ивет“ кој со добро уредениот излог паѓа во…