Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Промовирани учебниците „Стандарден македонски јазик“ и „Академско пишување1“ (фото)

Универзитетската библиотека „Св.Климент Охридски“ во Битола денеска го одбележа Светскиот ден на книгата и авторското право 23 Април со промоција книгите „Стандарден македонски јазик“ од…