Press "Enter" to skip to content

Bitola News

ОФС Битола: одиграни натпревари од третата југозапад и општински “А“ и “Б“ лиги

Во организација на Општинскиот фудбалски сојуз од Битола, викендов се одигра претпоследното коло од третата фудбалска лига – југозападен регион и од општинсите „А“ и…