Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Честитка за 8-ми Март до сите жени, сопруги, мајки… херои на современото живеење

Денешниот ден 8-ми Март е посветен на жената која е и сопруга, мајка и во трката да биде равноправна превзела на себе и премногу обврски…