Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Силен Пелистер за убедлива победа над Еурофарм Работник

Еурофарм Работник – Пелистер 17:25 (7:10) Спортска сала “Младост“ во Битола Гладачи: 3.000 Судии: Ѓорѓи Начевски и Славе Николов од Скопје Еурофарм Работник: Ојлевски, Трајковски, Петровски,…