Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Нов водовод и канализација кон селото Лавци

Општина Битола заедно со двете јавни претпријатија, ЈП „Водовод“ и КЈП „Нискоградба“, деновиве реализираат уште еден од ветените проекти за населението. На терен активно работат…