Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Битолски шнауцер “најубав претставник во својата раса“ во Србија

Битолско куче, со македонско потекло, е победник на 14 по ред специјализирана изложба за кучиња од расата пинчери и шнауцери, која се одржа во Крагуевац,…