Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Христијан од “Кирил“ – “сребрен“ на “Макинова“, победник на “Камера 300“ и со куп други награди

Христијан Кочовски е ученик во VIII одделение во ОУ. „Св. Кирил и Методиј“ – Битола. Со своите 13 години има постигнато голем успех не само…