Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Битолчани масовно во малото црквиче “Св. Кузман и Дамјан“ на “Солунска“ (фото)

Нема битолчанец кој не го посетил и не знае за малито црквиче  кој е посветено на светите чудотворци, безсребреници, Кузман и Дамјан. Параклисот се наоѓа…