Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Железничката пруга Битола-Кременица ќе биде готова до крајот на ноември

Министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, заедно со градоначалничката на Општина Битола, Наташа Петровска, денес извршија увид на градежните работи за изградба на железничката…

Mission News Theme by Compete Themes.