Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Околу 400 учесници на 29. традиционален планинарски марш “Димитар Илиевски – Мурато“ (фотогалерија)

Викендов се одржа традиционалниот, 29. по ред традиционален планинарски марш “Димитар Илиевски – Мурато“ кој беше во организација на планинарски спортски клуб Пелистер, а беа…

Mission News Theme by Compete Themes.