Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Митрополитот Тимотеј за големиот јубилеј на “Св. Петка“ во Рокдаел доби панагија која ја изработи битолски златар

Во просториите на Културно-образовниот центар “Илинден“ кој се наоѓа веднаш до црквата ”Св. Петка” беше прославена 40 годишнината од свеченото отворање на црквата на 19…

Mission News Theme by Compete Themes.