Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Фото вест: “Нискоградба“ ја тампонира патеката со која се крати патот во Новиот пазар

На барање на средното техничко училиште “Ѓорѓи Наумов” – Битола кон ЈП “Нискоградба” да ја тампонира патеката која води од дворот на училиштето кон новиот…