Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Утре во Битола ќе се одлучува за младински одбојкарски првак

Утре ќе се одржи најголемиот одбојкарски настан во Битола за оваа сезона, завршницата за титулата младински првак на Македонија, каде покрај домаќинот екипата на Пелистер…