Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Пожарот од над улица “Широка“ се прошири до врвот на ридот (фотогалерија)

Пожарот кој започна да гори пред околу два часа нас улицата “Широка“ полека се шири и со помош на топлиот јужен ветар стигна до врвот…