Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Сообраќајка кај Туланата: излетал од патот и загинал на самото место

Само што пред неколку дена МВР излезе со соопштение дека најмногу жртви на патиштата има во Битола и Битолско, синоќа се потврди тоа, се случи…