Press "Enter" to skip to content

Bitola News

По силен ветар тројца битолчани денес стигнаа до двете езера (фото)

Народната поговорка која гласи, дека по утрото денот се познава, денес не им беше во прилог на тројца наши млади сограѓани кои “излагани“ од временската…