Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Градоначалничката Петровска во посета на децата од Заводот “Кочо Рацин“

Креативност, топлина, ентузијазам и прекрасни чувства, денес го исполнија просторот на Заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух, говор, глас и други проблеми во…