Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Деновиве пред 10 година: одбележан Денот на македонската адвокатура во Битола (фото)

-Адвокатите од Битола на скромен начин го одбележаа, 16 јуни, Денот на македонската адвокатура. По тој повод, Адвокатската заедница Битола, изврши реконструкција на спомен-обележјата на…

Со доделување на посебни признанија, промоција на химна, стендап на капитенот, баклијада, забава… одбележани 15 години постоење ФК Јени Маале Битола (фото+видео)