Press "Enter" to skip to content

Известување: Сојузот на спортови спортист на Битола ќе прогласи на 27 февруари

Известување:

Традиционалната манифестација “Избор на најдобар спортист за 2018 година“ која ја организира Сојузот на спортови на Битола, ќе се одржи во среда, 27 февруари 2018 година, во ресторанот “Бела Куќа“, со почеток во 19 часот.

 Сојуз на спортови Битола