Press "Enter" to skip to content

Болницата “Плодност“ во месецот на мажите со посебни попусти за грижа на машкото здравје

Нашата посветеност и грижа за пациентите и за нивното здравје, ја докажуваме и овој ноември, приклучувајќи се на глобалната акција за грижа на машкото здравје во светот – “Мувембер“.Направете проверка, затоа што навременото откривање на одреден вид аномалии, ја одредува Вашата иднина. Едни и единствени во регионот, со комплетна грижа за сите категории на пациенти – болница “Плодност“ – Битола.