Press "Enter" to skip to content

“Д-р Фауст“ вечерва во 21 часот на “ју-туб“ каналот на НТБ (линк)

Претставата “Д-р Фауст“ е работена по делото на Кристофер Марлоу, текстови од актерите и драматургот Билјана Крајчевска во 2017 година. 

Режија на неповторливиот Андраш Урбан е претстава околу која се водеа многу полемики, но никого не остави рамнодушен.

Линкот ќе биде достапен само вечерва од 21 часот до утре во 12 часот.

Не пропуштајте!