Press "Enter" to skip to content

Улицата “2-ти Август” затворена за сообраќај, се реконструира

  • Општина Битола ги информирам граѓаните дека од денес, понеделник 30.08.2021 година, започнуваатградежните активности за реконструкција  на ул. „2 Август.

Реконструктивните зафати ќе опфатат промена на каналзиационата мрежа, водоводната мрежа и реконструкција на коловоз.

Се известуваат граѓаните дека улицата ќе биде затворена за сообраќај, согласно сообраќајниот проект за времен режим.
More from ВестиMore posts in Вести »