Press "Enter" to skip to content

КЈП “Нискоградба“ санира прекопи и дупки на шест улици

Екипи на КЈП “Нискоградба“ од Битола во текот на денешниот ден санираа прекопи и ударни дупки на улиците “Партизанска“, “Н.Фундали“, “Солунска“, “Ј.Камен“, “Драгорска“, “7-Бригада“. Екипите на “Нискоградва“ подолжуваме и утре на други улици во Битола.

More from ВестиMore posts in Вести »