Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“-Битола: утре прекин на водоснадувањето на дел од “Брусничка населба“

ЈКП “Водовод“ од Битола известува дека во текот на утрешниот ден 03.12.2022 (сабота), поради дефект на водоводната мрежа Ж.Л.Ц. (Ф500) на ул. “Методија Андонов Ченто“ со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од следните улици:
 
“Трајче Стефановски“,
“Рудо,
“Милан Петровски,
“Ристо Кавалиновски,
“Боривое Радосављевиќ,
“Кочо Чолаков,
“Јонче Мурџевски и “Павел Шатев“.
 
Прекинот ќе трае од 08 часот до санирање на дефектот.
More from ВестиMore posts in Вести »