Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: денес со прекинато водоснабдување дел од Брусничко-лавчански реон

ЈКП “Водовод“ од Битола го известува граѓаните дека во текот на денешниот ден, среда, 28 декември 2022 година, поради дефект на ЖЛЦ Ф-350 мм во населба БЛР, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од улиците: “Трајче Стефановски“, “Рудо“, “Милан Петревски“, “Ристо Кавалиновски“, “Боривое Радосављевиќ“, “Павел Шатев“, “Кочо Чолаков“, “Јонче Мурџевски“ и трафостаница “Орбис“.
 
Прекинот ќе трае од 8.30 часот до завршување со санацијата на дефектот.
More from ВестиMore posts in Вести »