Press "Enter" to skip to content

“Фолтин“ на студено време ги забавуваше битолчани (фотогалерија)

Синиќа на платото пред Офицерски дом во Битола, продолжи “Зимската приказна“  а се одржа детска театарска претстава “ЗИМСКА ПРИКАЗНА“, и групите “CORROSION“, “ФОЛТИН“ и “GROOVE“ сите од Битола.Во старата чаршија, на пешачката улица настапија “Енис бенд“, дуото “Латино бенд“, групата “Фаворити“ и групата “Бонус“.Денес на 30 декември во старата битолска чаршија ќе настапат групите “Ѓердан“, “За мерак“ и “Оскар“. На платото пред Офицерски дом, повторно ќе се изведе детска театарска претстава “ЗИМСКА ПРИКАЗНА“, потоа ќе следи патувањето низ магичниот свет “Волт Дизни“. Пред битолчани ќе се престават и групата “Калабалак“ и “Битолските тамбураши“ и “E-MOTION“.

More from КултураMore posts in Култура »