Press "Enter" to skip to content

Швајцарската амбасадорка на средба со претседателката на Советот на Општина Битола

При посетата на Битола од страна на Н.Е. швајцарската амбасадорка Вероник Улман Марти на Битола таа имаше средба со претседателката на Советот на Општина Битола, Габриела Илиевска, на која се разговарало за најсензитивните проблеми на граѓаните на Општина Битола и можни начини за нивно решавање, тековните проекти, како и плановите за иднина.Претседателката на Советот на Општина Битола се заблагодари за континуираната поддршка која Швајцарија ја дава на Битола, а на средбата беше потврдено дека помошта и поддршката која ја добиваме во сите области е добредојдена и истата продолжува и во иднина.-Нема поголема чест и задоволство кога во посета ќе Ви дојде некој кој верува во Вас, Вашата работа, го поддржува вашиот град и има континуирана соработа на секое ниво – Н.Е. швајцарската амбасадорка Вероник Улман Марти,  напиша Илиевска на социјалните мрежи.