Press "Enter" to skip to content

СВР Битола: приведено лице барано со потерница 

На 28.03.2023  во Битола од страна на полициски службеници од криминалистичката полиција на СВР Битола  приведен е 35 годишник од Битола, кој бил баран со потерница по наредба од Основен суд Битола за издржување затворска казна во траење од една година.
 
Лицето е спроведено до КПУ Затвор Битола за издржување на казната.