Press "Enter" to skip to content

Во Ромскиот образовен центар предавање на д-р Ана Вангелов

Во Ромскиот образовен центар во Битола се одржа предавање на тема “Сексуално преносливи болести“ со д-р Ана Вангелов, специјалист по гинекологија и акушерство.

Докторката Вангелов зборуваше за сексуално преносливите болести кои се голем проблем, кој ниту една жена не посакува да го има.-Но, во денешно време овие болести сè повеќе се распространуваат. Некои од нив покажуваат симптоми и веднаш ќе знаете дека треба да посетите гинеколог, но има и такви кои може да не покажуваат никакви симптоми, рече доктор Вангелов, која на многу интересен начин и допре до сите млади луѓе со многу прашања и дискусија.

More from ВестиMore posts in Вести »