Press "Enter" to skip to content

Денес вонредна седница на Советот на Општина Битола, ќе се расправа за возен ред, цени… за “Пелалинк“

Претседателката на Советот на Општина Битола, Габриела Илиевска за денес 12 октомври, со почеток во 10 часот закажа вонредна седница.

На Дневен ред има само една точка по која и ќе се донесе одлука, а тоа е:

-Решение за давање согласност на одлуката за усвојување на правилникот за возни линии, возен ред, вредност на билетот за линиски превоз на патници и цена за чинење на превоз по километар за слободен превоз во меѓуопштинското јавно претпријатие “Пелалинк“ од Битола.

More from ВестиMore posts in Вести »