Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“: чиста и питка вода со цистерни до граѓаните

ЈКП “Водовод“ Битола ги информира сите корисници на услугите на ЈКП “Водовод“, дека чиста и питка вода ќе можат да обезбедат од цистерната на ЈКП “Водовод“ Битола, која ќе застанува пред секоја месна заедница каде што има прекинато водоснабдување.

За подетални информации и за временското поставување на истата,

Ве молиме обратете се на тел за контакт 072/234-132.

More from ВестиMore posts in Вести »