Press "Enter" to skip to content

Во Битола сончево, тивко и релативно топло, температурата до 15 степени

Денес, вторник, 26 декември, во Битола според прогнозите на метеоролозите на Управата за хидрометеоролошки работи, времето ќе биде сончево, тивко и релативно топло. Температурата во Битола до 15 степени.

Утре, среда, 27 декември, во Битола, времето ќе биде сончево со мала облачност и релативно топло. Температурата во Битола до 17 степени.