Press "Enter" to skip to content

Вечерва многу високо загадување на воздухот во Битола со pm2,5 и високо загадување со pm10 честичките

Според информациите на на министерството за животна средина од двете мерни станици во Битола, во центар0т на Битола и втората поставена на патот за Новаци, кај Дулието, мерните станици вечерва регистрираа многу високо загадување со pm2,5 честичките и pm10 честичките.

 

More from ВестиMore posts in Вести »