Press "Enter" to skip to content

“Комуналец“ заедно со “Водовод“ со акција за чистење на пазарот

Јавното претријатие “Комуналец“ од Битола заедно со Јавното комунално претријатие “Водовод“ имаа акција за чистење на стариот пазар во Битола. Екипи на двете јавни претријатија од Битола извршија темелно чистење на повеќе локации низ стариот пазар, со цел поголема хигиена и подобро услови за продавачите.

More from ВестиMore posts in Вести »